Date:January 06, 2014

Stem på årets bedste computerspil

For 5. år i træk afholder Multimedieforeningen Danmarks officielle prisuddeling for computerspil – Danish Game Awards. Her kåres de bedste danske og internationale pc- og konsolspil ved et storstilet galla-show torsdag den 30. januar i The Ballroom i København.

Spilbranchen er samlet
Her samles distributører, udviklere, presse og spilentusiaster for at fejre, at pc- og konsolspil i dag er en succesfuld og seriøs underholdningsform med bred appel til både de traditionelle computerspillere og til hele familien.

Salgstal og jury nominerer
Danish Game Awards 2014 kårer de bedste pc- og konsolspil, der er udgivet i 2013. De bedst sælgende spil nomineres automatisk, mens en uvildig jury sikrer, at også årets mindre profilerede titler bliver nominerede.

Folkets stemme
Fra 6. januar kan man stemme på sine favoritter i 10 kategorier i afstemningen, der bl.a. findes på www.danishgameawards.dk *

I dag kl. 10 kan der stemmes på det bedste skydespil fra 2013, og hver dag kl. 10 åbner en ny kategori frem til 15. Januar, hvor der kan stemmes på årets bedste spil.

6/1 Årets shooter
7/1 Årets actionspil
8/1 Årets sportsspil
9/1 Årets spil-app og online service
10/1 Årets strategispil
11/1 Årets racingspil
12/1 Årets casual-spil
13/1 Årets platform spil
14/1 Årets danske spil
15/1 Årets spil

Yderligere information om Danish Game Awards, juryen, kategorier, de nominerede, samarbejdspartnere mv. udsendes løbende og publiceres på Danish Game Awards’ officielle hjemmeside www.danishgameawards.dk

Danish Game Awards 2014 støttes af EA, Microsoft, PlayStation, Pan Vision, Disney Interactive, Activision Blizzard, Namco Bandai, Wendros, Ubisoft og mediepartnerne Gamereactor og Ekstra Bladet.

Stem her: