Date:December 12, 2013

Computerspil og spilkonsoller hitter under juletræet

Computerspil og spilkonsoller som PlayStation og Xbox står øverst på danskernes ønskesedler op til jul.

Ny opgørelse fra Pricerunner viser at computerspil og spilkonsoller er danskernes foretrukne julegaveønsker anno 2013.

Hele 17 ud af de 50 mest populære produkter her op til jul er således computerspil eller konsoller, og kun fem produkter i top 50 er ikke spilrelaterede.

Øverst på listen er Sonys nye PlayStation 4, men også Microsofts Xbox One og Xbox 360 er med på listen sammen med Nintendos konsoller. Herudover er hele otte pc- og konsolspil med på listen, med det populære fodboldspil FIFA14 på femtepladsen.

Se hele listen her.

“Vi oplever lige nu en eksplosiv interesse for interaktiv underholdning, og vi har svært ved at følge med danskernes efterspørgsel på computerspil og spilkonsoller denne jul. Den nye generation af spilkonsoller har boostet markedet, og den stigende interesse har også en klar positive effekt for spilsalget og den nuværende konsolgeneration”, fortæller Morten Nielsen, der er formand for Multimedieforeningen.

Computerspil er i dag for alle aldersgrupper, og titler som Battlefield 4, Football Manager 2014, The Last of Us, Monster High 13 Wishes, Disney Infinity og Skylanders Swap Force viser at der er noget for enhver smag.

Top 10 over de bedst sælgende computerspil i år er:

GTA: V
FIFA 14
THE LAST OF US
CALL OF DUTY: GHOSTS
SKYLANDERS SWAP FORCE
BATTLEFIELD 4
ASSASSIN’S CREED IV: BLACK FLAG
DISNEY INFINITY: STARTER PACK
SIMCITY 2013
THE SIMS 3: UNIVERSITY LIFE

Yderligere info: Henrik Groth, hg@k-2.dk, 40522308